Urnen van Keramiek

Om u een indruk te geven van mijn werk, vindt u op deze pagina een collectie van de urnen die ik heb vervaardigd. Door op de foto’s te klikken, leest u meer informatie. De urnen zijn tot stand gekomen vanuit eigen inspiratie. Mogelijk zit er een tussen die precies voldoet aan uw wensen.
Zoals u ook elders op mijn website kunt lezen, is het tevens mogelijk om een persoonlijke urn te creëren die volledig tegemoetkomt aan uw wensen en verwachtingen. Als u dit wilt, dan kunt u het beste contact met mij opnemen.

Wat kost een urn?

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het materiaal dat ik gebruik, de tijd die het kost om de urn te vervaardigen, de grootte van de urn, het bewerkingsproces, enzovoorts.
Om u een indicatie te geven: het bedrag zal liggen tussen 150 en 500 euro. Alvorens ik voor u aan de slag ga, spreken we een maximumbedrag af, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

van Klei tot Keramiek

Overig werk

Soms maak ik een uitstapje en verwerk ik een ander materiaal tezamen met de klei en breng dit samen in een kunstwerk. Zo vind ik het leuk om te werken met dagelijkse gebruiksvoorwerpen, zoals bijvoorbeeld tandenragers, DE-punten, een houten steel van een schep, enzovoorts.
Hieronder vindt u wat voorbeelden.