Hieronder vind je berichten die ik zo af en toe plaats over het vervaardigen van urnen en over andere relevante onderwerpen.. Reacties zijn van harte welkom!

Een aantal weken geleden werd ik gebeld door een mevrouw uit Doorn. Zij vertelde me dat haar man was overleden. Ze wilde zijn as graag bewaren in een Keulse pot, een dierbaar erfstuk. Het probleem was echter dat er geen deksel bij de pot zat. Of ik een oplossing had? Maar natuurlijk had ik dat, kijk maar! 

De mevrouw en ik zijn allebei blij. Zij omdat ze nu een perfect passend deksel heeft en ik omdat ik haar zo goed heb kunnen helpen… 😊

Op 2, 3 en 4 juni jl. deed ik mee aan de Kunst- en Cultuurroute Buren Bijzonder, waar ik eerder over schreef. En kijk toch eens op wat voor prachtige plek een van mijn urnen belandde! Op een markante plaats midden in de protestantse Sint-Lambertuskerk van Buren die in 1367 werd gesticht! 

Zo zie je dat een urn, naast het bewaren van de as van een overledene, ook gewoon een mooi ornament kan zijn en kan dienen als een decoratieve verrijking van zijn omgeving… 

Een bijzondere kunst- en cultuurroute

Op 2, 3 en 4 juni doe ik als een van de veertig kunstenaars mee aan de Kunst- en Cultuurroute ’23 in Buren en omgeving.
Kom je kijken? ’t Is een leuk tijdverdrijf om te wandelen of te fietsen langs de fraaie locaties die speciaal voor de kunstroute beschikbaar zijn gesteld. 
Loop binnen bij de werkateliers van diverse kunstenaars in Buren, Kerk-Avezaath, Zoelen, Ommeren, Ingen en Lienden. De kunstroute is gratis te bezoeken. 

Meer weten? Kijk op de website van Buren Bijzonder.