Hieronder vind je berichten die ik zo af en toe plaats over het vervaardigen van urnen en over andere relevante onderwerpen.. Reacties zijn van harte welkom!

In de tuin van mijn hart,

is er een betoverend hoekje,

waar de mooiste bloemen ontluiken,

die me strelen, met hun verfijnde parfum.

Daar zijn de grootste bomen,

die mij beschermen en die me leiden,

dit labyrint doorkruisend.

In dat hoekje is er een mooi zonnetje,

dat mijn hart en geest verwarmt.

Daar is er altijd vreugde en vrolijkheid, rust en geluk

het is een hoekje , waar ik me kan verstoppen

als ik in het donker ben,

om vrede en sereniteit terug te vinden in mijn ziel.

Een sprankelend licht verklaart de gedachten: Het is de liefde.

In dat mooie liefdeshoekje

daar ben jij …..

Rouwverwerking… het helpt sommige mensen om over hun liefde voor een dierbare te schrijven.  De vrouw die dit mooie gedicht schreef, heeft een urn bij mij uitgezocht voor de as van haar overleden man. Zie wat voor mooi plekje de urn heeft gekregen… 

Een tijdje geleden werd ik benaderd door een weduwnaar die een passende urn zocht voor zijn onlangs overleden vrouw. Op zijn aanwijzingen heb ik de urn gemaakt die op deze foto prijkt. De urn heeft nu zijn definitieve plekje gekregen in de tuin van mijn klant. Zelf is hij erg tevreden. Meneer heeft een plek gekozen die rust uitstraalt; de ingetogen onbegroeide plek vindt hij mooi en passend bij zijn vrouw.
Ik ben blij dat ik deze urn voor hem heb kunnen maken, volledig naar zijn wens. Voor mijn gevoel heb ik een klein stukje kunnen bijdragen aan zijn rouwverwerking.

Oorlog en geweld zijn van alle tijden. Altijd weer gaat het om macht en om geld. En helaas blijkt een mensen- of dierenleven in de ogen van sommigen geen cent waard te zijn. Een schietgebedje is het enige wat ons, onmachtige mensen, rest… 

(Katapult vervaardigd van steengoedklei, propje papier gemaakt van porseleinklei. Met zwart elastiek)